| 
  • If you are citizen of an European Union member nation, you may not use this service unless you are at least 16 years old.

  • You already know Dokkio is an AI-powered assistant to organize & manage your digital files & messages. Very soon, Dokkio will support Outlook as well as One Drive. Check it out today!

View
 

η κυρία στην 3Συμμάχων (εε)

Page history last edited by eleni pourdala 13 years, 10 months ago

 πλατεία Τριών Συμμάχων-πεζόδρομος.απέναντι βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του λιμανιού και ο μόλος. μόνιμη πωλήτρια με καλαμπόκια.

Η θέση της στην πλατεία ορίζεται από τη φουφού,τη φιάλη με υγραέριο για τη λάμπα και τη καρέκλα της. Η πλατεία των τριών συμμάχων είναι και αυτή ένα πολυσύχναστο μέρος στο κέντρο της Πάτρας.Αποτελεί τουριστικό σημείο καθώς είναι απέναντι από το λιμάνι,έχει μαγαζιά για φαγητό-καφέ-ποτό και αποτελεί την αρχή της Αγιου Νικολάου.Βρίσκεται δηλαδή σε ένα από τα κομβικότερα σημεία της Πάτρας. Σ΄αυτόν τον ήδη παραφορτωμένο χώρο τοποθετείται και η φουφού της κυρίας. Η θέση της πάνω στον βασικό άξονα κίνησης της πλατείας σηματοδοτεί μια στάση και καλεί και τους περαστικούς σε μια προσωρινή στάση και να αγοράσουν το εμπόρευμα της,αναιρόντας με τον τρόπο αυτόν την ήδη υπάρχουσα σχέση στην πλατεία,δηλαδή καταστήματα στις 2 πλευρές και κίνηση στη μέση,δημιουργώντας μια νέα.

 100_4054100_4056  100_4060100_4053

 

 

οι μικροπωλητές

Comments (1)

ntora said

at 4:42 pm on Jul 3, 2010

η κυρία αυτή είναι η γυναίκα του μικροπωλητή στην αγίου νικολάου. Κάπου εκεί θα είναι και αυτός κόβει βόλτες στη πλατεία, τον έχω δει αρκετές φορές.

You don't have permission to comment on this page.