| 
  • If you are citizen of an European Union member nation, you may not use this service unless you are at least 16 years old.

  • You already know Dokkio is an AI-powered assistant to organize & manage your digital files & messages. Very soon, Dokkio will support Outlook as well as One Drive. Check it out today!

View
 

ο νεαρός στην πλατεία Όλγας (εε)

Page history last edited by eleni pourdala 13 years, 10 months ago
 πλατεία όλγας,γωνία μαιζώνος και κολοκοτρώνη. ημι-μόνιμος μικροπωλητής με καλαμπόκια.το καλαμπόκι της πλατείας. Ο συγκεκριμένος μικροπωλητής φαίνεται να προσέχει περισσότερο την εικόνα της επιχείρησής του και η θέση του στον τόπο της πλατείας ορίζεται από τη φουφού η οποία είναι μικρότερη σε μέγεθος από τις κλασσικές και για το λόγο αυτό έχει περισσότερα από τα σύνεργά του απ΄έξω στο χώρο(2 καρέκλες,ένα βοηθητικό ανοιγόμενο τραπέζι και το τσουβάλι και τα κουτιά με τα καλαμπόκια). Η πλατεία όλγας είναι επίσης μια από τις πιο κεντρικές πλατείες της Πάτρας ,βρίσκεται στο κέντρο και περιβάλεται από πολλά καταστήματα και χώρους διασκέδασης. Η επιγραφή πάνω στη φουφού από μόνη της δείχνει πως ο πωλητής αυτός επιλέγει μόνο κεντρικά σημεία ως θέσεις για τη δουλειά του και συγκεκριμένα πλατείες. Είναι πιο ενταγμένος στο περιβάλλον της πλατείας(αναψυχής) και η στάση που πιθανόν θα προκαλέσει είναι σε σημείο που προυπήρχε στάση (καφέ-περίπτερο-φανάρι-δρόμος).  100_4103  100_4101

 

 

 

οι μικροπωλητές

Comments (0)

You don't have permission to comment on this page.